Angulus

Der blev desværre ikke fundet nogle varer i denne kategori eller søgning.

Nyt mærke hos Just-kids

Angulus sko og støvler kommet til efteråret 2020 !

Angulus sandaler, sko og støvler til børn

Angulus er et dansk skomærke der blev grundlagt i 1904 af Willy Nielsens far, der havde et skomageri på Nørrebrogade i København.

Ideologien bag Angulus er at skabe behagelige fodformede sandaler, sko og støvler til børn og voksne, der fremmer naturlige bevægelser og som er sunde for fødderne.

Kendetegnet for Angulus er deres runde fodformede design, som er udviklede i samarbejde med læger og fysioterapeuter.  Dertil er fodtøjet fra Angulus fremstillet i den bedste læderkvalitetet i mange farver og mønstre.

Håndlavede Angulus sko

Skaberne bag Angulus i dag designer de mange typer af sandaler, sko og støvler i Danmark, hvor de efterfølgende sendes til Portugal, hvor de bliver fremstillet ved håndkraft.

Hvert år leverer Angulus nye og smukke sko til børn og babyer i en stilren og eksklusiv kvalitet, der emmer af luksus. Kvaliteten er i top takket være det smukke håndværk der lægges i hvert par sko af de dedikerede skomagere i Portugal, der lægger deres ekspertise og passion i alle af Angulus’ produkter.

Ønsker man fodtøj til børnene, hvor kvaliteten er i top er Angulus det sikre valg. Uanset om man er på udkig efter en støvle, boots, tullesko, hjemmesko eller noget helt andet, leverer Angulus hver sæson et bredt udvalg af smukke sko ud i verden til de kvalietsbevidste kunder. Skoene fra Angulus er smukke og en fryd for øjet at iagttage og ikke mindst behagelige at gå og stå i. Børn kan med fordel anvende Angulus i alle fire årstider, hvor de om foråret og sommer er foret med læder og til efterår og vinter fores støvlerne og futterne med et lækker og varmt lammeuldskind.

På grund af den eminente pasform, kvalitet og design har Angulus sikret sig op til flere prestigefyldte priser. Deriblandt ”Børn i Byen – prisen” for bedste danske børneskomærke.

Ønsker man de bedste sko til sine børn, så er Angulus et godt sted at starte.