Viser alle 5 resultater

Køn & aldersgruppe
Køn & aldersgruppe
Mærker

Birknordam

Ethvert børneværelse bør have disse pragtfulde læringsrige plakater fra Birknordam.

Birknordam er et privat firma der fremstiller flotte farvestrålende plakater med fokus på bæredygtighed, læring og kreativitet. Alle plakater er håndtegnede og trykket på genbrugspapir i Danmark.

Med knald på farvepaletten skaber Birknordam en visuel fornøjelse og sjov læring til børn i alle aldre. Babyer vil elske de mange farver og smukke illustrationer, der vækker nysgerrighed og skaber lyst til leg og latter.

Stimuler dit barns lyst til læring indenfor alt fra alfabetet til tal, farver til frugter, etniciteter til smukke illustrationer der pirker til børns fantasi og indlæring igennem italesættelse og leg.

Børn helt op til skolealderen vil elske disse plakater og bringe dem timevis af underholdning, der vækker deres nysgerrighed og interesser. Tag plakaterne ned fra væggen og sid sammen med børnene og se hvordan de slipper deres fantasi løs og fylder børneværelset med timevis af leg og latter.

Konceptet bag Birknordam startede da Birk håndtegnede en ABC plakat til Nordams datter. Plakaten blev modtaget med stor begejstring iblandt Nordams familie og venner og kort tid efter blev illustrationerne sat i produktion. Konceptet har sidenhen udviklet sig fra plakater, indbydelser og kort.