Viser 1–35 af 106 resultater

Køn & aldersgruppe
Køn & aldersgruppe
Mærker

Bows by Stær

Label

Bows by Stær accessories og hårpynt

Bow’s by Stær designer de fineste accessories og hårpynt til drenge og piger i alderen 0 – 12 år. Hårpynten kan selvfølgelig også bruges af voksne.

Alle produkter bliver produceret med tanker på miljøet og med sans for kvalitet til dit barn. Så vidt muligt er alt lavet i øko-tex materialer, og uden nikkel.

Camilla S. Stær er designeren bag Bows by Stær som hun startede i 2014. I dag bliver hendes flotte design og kreative styles solgt i flere danske og udlandske butikker.

Håndlavet Bows by Stær

Bows designer et bredt udvalg af hårpynt, der alt sammen er håndlavet.
De mange flotte farver tilbyder noget til det enkelte barn, som de vil elske. Alt efter hvad man er til, favner Bow´s den enkeltes stil med elegance og kant.
De enkelte accessories er tilpasset den enkelte hvad enten man er til det fine og pyntede eller det rå og edgy.

Stort udvalg fra Bows

Udvalget hos Bows er mangfoldigt i hårbøjler, hårelastikker, hårspænder og hårklemmer. Udvalget af materialer, farver og mønstre gør det sjovt at sammensætte sin egen stil, som dit barn vil elske.
Uanset om de forskellige accessories skal bruges ved festlige lejligheder eller til hverdag, er de alle praktiske og nemme at håndtere.
Hårspænderne ligger også i et bredt udvalg, uanset om man ønsker lidt bling, velour eller sløjfer. Mulighederne er uendelige og gør hverdagen sjov og festlig uanset lejlighed.

Butterfly og suttesnor fra Bows by Stær

Bows designer foruden håraccessories også butterfly og suttesnore. Alle delene er suverænt gennemførte idet deres butterfly lukkes med et vedhæng, som kan udvides eller indskrænke omkredsen af barnets hals med let hånd.
De meget enkle suttesnore er så fine og findes i et utal af farver. Suttesnor til pigerne er udsmykkede med en sløjfe hvorimod drengenes suttesnor er enkel i designet og uden sløjfe. Også her er der et bredt farvespektrum, som gør det sjovt at finde den helt rigtige suttesnor til dit barn.