Fortrydelsesret

Når du handler hos Just-kids.dk har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, eller du kan miste din fortrydelsesret. Dette gælder ved varer i plomberet emballage. Ved køb af strømper, strømpebukser, leggins må emballagen/plomberingen ikke være brudt.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen.

VIGTIGT
Just-kids.dk bytter kun varer, når hangtag er intakt, og stadig sidder på varen. Dette sikrer også dig i, at dine varer ikke har været brugt inden du modtager dem.

Det er købers ansvar og omkostning, at returnere en vare til Just-kids.dk. Alle varer returneret til Just-kids.dk skal være forsvarligt indpakket. Fodtøjsæsker må ikke bruges som forsendelsesæsker, men pakkes ind eller lægges i forsendelsesæske ved returnering.

Vi forventer, at du afsender varen retur til Just Kids så hurtigt som muligt efter, at du har givet os besked om fortrydelse, og du skal senest returnere varen 14 dage efter, at du har fortrudt købet.

Just Kids modtager ikke pakker/varer sendt pr. efterkrav, samt pakker/varer sendt uden omdeling, og som skal afhentes af Just Kids på posthuset.

Just Kids anbefaler, at du returnerer varerne via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På denne måde kan pakken spores i Post Danmarks system, og sikrer dig, at varerne er blevet udleveret til Just Kids.

Du er dog mere end velkommen til at kigge forbi vores butik og aflevere returneringen. Vores butik har samme adresse som returneringsadressen.

Bytte til anden varer
Har du fortrudt dit køb, og ønsker at bytte varen enten til en anden style, størrelse eller farve, skal du stadig returnere varen som beskrevet ovenfor, eller du er velkommen i butikken hvor vi også sagtens kan foretage en ombytning.

Derefter skal du lave en ny ordre via Just-kids.dk webshop. Just Kids overfører købsbeløbet til den konto, som varerne i første omgang blev betalt for, når vi har modtaget returvaren. Dette sikrer dig i, at den ønskede vare ikke bliver udsolgt i mellemtiden.

VIGTIGT
Husk at vedlægge original kvittering og udfyldt returformular.

Varerne sendes til:
Just Kids ApS
Hobrovej 452
9200 Aalborg

Tilbagebetaling
Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet.

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

BEMÆRK:
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er;

forringet, fordi du reelt har taget varen i brug.
den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.
du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm.