gap 30px

Fortrydelsesret

Når du handler hos Just-kids.dk som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returner varen til os.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, eller du kan miste din fortrydelsesret. Dette gælder ved varer i plomberet emballage, så som kosmetik, hvor du har brudt plomberingen på.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du give os en meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen.  Du kan sende en mail til kontakt@just-kids.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Hvis du fortryder købet ved at nægte at modtage varen, skal du huske at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

VIGTIGT
Hvis du vil være sikker på at kunne modtage det fulde beløb retur, skal hangtag være intakt, og stadig sidde på varen. Returvarer må ikke lugte af udefrakommende ting som f.eks. parfume eller tobaksrøg.

Det er købers ansvar og omkostning, at returnere en vare til Just-kids.dk. Alle varer returneret til Just-kids.dk skal være forsvarligt indpakket. Fodtøjsæsker må ikke bruges som forsendelsesæsker, men pakkes ind eller lægges i forsendelsesæske ved returnering.

Vi forventer, at du afsender varen retur til Just Kids så hurtigt som muligt efter, at du har givet os besked om fortrydelse, og du skal senest returnere varen 14 dage efter, at du har fortrudt købet.

Just Kids modtager ikke pakker/varer sendt pr. efterkrav, samt pakker/varer sendt uden omdeling, og som skal afhentes af Just Kids på posthuset.

Just Kids anbefaler, at du returnerer varerne via Postnord eller GLS, og at varen sendes som pakkepost. På denne måde er pakken forsikret og kan spores med tracking nummer.

Du kan efter nærmere aftale også aflevere returvarer på vores adresse.

VIGTIGT
Husk at vedlægge udfyldt returformular.

Byttefrist – 30 dage

Vi tilbyder at bytte til anden vare, størrelse eller tilgodebevis, i op til 30 dage fra du har modtaget dine varer.

Ønsker du at bytte laver du blot en ny bestilling og returner den første bestilling helt eller delvist.

Den nye bestilling fremsendes fragtfrit til danske adresser.

Vi returner beløbet for de returvarerne.

Benytter du vores returlabel fratrækkes 35 DKK fra beløbet du får retur. Følg blot anvisningen på retursedlen, som er printet på bagsiden af følgesedlen i din pakke.

Varerne sendes til:
Just Kids Aalborg ApS
Vivaldisvej 38
9200 Aalborg SV

Tilbagebetaling ved fortrydelse

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 
 
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

BEMÆRK:
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi
du reelt har taget varen i brug.
den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.
Du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm.

Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælge kan det betyde at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.