gap 30px

Reklamation – hvis der er noget galt med varen

Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Du har som forbruger reklamationsret i 24 måneder. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal kontakte os indenfor ”rimelig tid”
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget.

Der er 2 års reklamationsret på webshoppen.

Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til kontakt@just-kids.dk. Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser.

Hvis vi beder dig om at returnere varen, skal varen sendes til:
Just Kids Aalborg ApS
Vivaldisvej 38
9200 Aalborg SV
Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Ved berettiget reklamation refunderer vi rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.
Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte vores kundeservice på kontakt@just-kids.dk eller telefon 93 90 07 03. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 
 
Center for Klageløsning 
Nævnenes Hus 
Toldboden 2 
8800 Viborg 
www.naevneneshus.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr
 

Kundeservice
Vi vil hos Just Kids gøre alt, hvad vi kan for at indfri dine ønsker, og være behjælpelige i enhver situation.

Har du spørgsmål, som ikke bliver besvaret på vores hjemmeside, eller har du kommentarer eller bekymringer vedrørende vores webshop, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på
telefon +45 93 90 07 03 (man-fre kl.10-17)
eller
e-mail kontakt@just-kids.dk