Handel børnetøj trygt og sikkert på nettet hos Just-kids

Vi tager den nye Corona virus seriøst og følger alle myndighedskrav og anbefalinger.

Vores statsminister Mette Frederiksen anbefaler, på et pressemøde den 17. marts, at vi alle handler så meget på nettet som muligt, for at undgå smittespredning af virus i butikkerne.

Hos Just-kids kan du trygt og sikkert handle børnetøj uden risiko for Corona / Covid 19 virus. Vi skal alle passe på hinanden og os selv i denne tid.

Hos Just-kids er det kun én person som behandler og pakker din ordre. Inden din ordre pakkes fra lageret, vasker og spritter vi hænderne grundigt.

Vi sender stadig pakker alle hverdage.

 

Afhentning eller levering uden personlig kontakt

Levering til din adresse uden kontakt

Vælger du GLS privatlevering eller Postnord med omdeling, kan du i kommentarfeltet til ordren skrive hvor pakken må sættes. Det kan eksempelvis være ved hoveddøren, i skuret, i drivhuset bag huset eller på terrassen. På den måde kan dine varer leveres helt uden personlig kontakt.

Vi pakker gerne ind så pakken kan modstå en regnbyge, men skriv det gerne i kommentarfeltet, hvis leveringsstedet ikke er overdækket.

 

Levering til Postnord pakkeboks

Vælger du Postnord uden omdeling, kan du vælge at få leveret pakken i en pakkeboks. På den måde kan pakken nemt hentes uden at skulle i personlig kontakt med hverken postbud eller butiks-personale.

Bemærk venligst at Postnord kan omdirigere pakken til en postbutik, hvis pakkeboksen er fyldt op. Dette er desværre uden for vores kontrol.

 

Afhentning på vores adresse uden kontakt

Vælger du afhentning på vores adresse i 9200 Aalborg SV (Frejlev), kan du skrive i kommentarfeltet hvornår pakken forventes afhentet. Så sætter vi gerne pakken uden for døren og du kan afhente helt uden personlig kontakt.

Afhentning kan ske alle ugens 7 dage og vi bekræfter afhentnings-tidspunktet pr. mail / sms, når vi har behandlet din ordre.

 

Levering i Postbutik el. Pakkeshop

Levering i Postnord postbutik eller GLS pakkeshop kan ikke ske uden personlig kontakt. Det er dog vores erfaring at udleveringsstederne generelt er gode til at overholde alle krav om at holde afstand og f.eks. spritter hænderne af mellem hver ekspedition.

Skulle et udleveringssted lukke pga. myndighedskrav eller lign. vil alle pakker blive flyttet til et åbent udleveringssted. Så der er ingen risiko for at din pakke bliver låst inde i en lukket butik.

 

Hår du spørgsmål til levering, afhentning eller andet, er du altid velkommen til at kontakte Just-kids kundeservice pr. telefon eller email.

 

Just-Kids logo