Lidt om Just-kids.dk

Sød og hjælpsom kundeservice er en ting vi hos Just Kids ligger meget stor vægt på, samtidig med at vi tilbyder et bredt udvalg af mange lækre og kvalitetsbevidste styles til børn i alderen fra 0-12 år.

Hos os finder du bla. Mærkerne Hummel, Petit By Sofie Schnoor, MarMar Copenhagen, Koin, Little Pieces, LP Boys, Danefæ, Molo, Tumble n´dry, Smallstuff, Fjällräven, Sebra, Wheat, Sofie La Girafe og mange andre lækre mærker. Vi sælger både sko, tasker, strømpebukser, interiør og accessoirers.

Lysten og motivation for etablering af Just Kids samt just-kids.dk blev forstærket igennem et større kendskab og passion for mode til børn.

Igennem de sidste par år er der blevet sat mere fokus på, at vores børn også gerne må gå i smart og moderigtigt tøj, ligesom vi voksne, og tøjet skal kunne holde til lidt af hvert, da det er vigtigt at vores børn føler sig godt tilpas i tøjet, og ikke bliver hæmmet i deres bevægelighed, således at de stadig kan være BØRN med store bogstaver.

Vores webshop håber vi, at I finder meget overskuelig og et hyggeligt sted at besøge. Vores høje servicegen er en selvfølge hos os, og hvor vi altid står til rådighed med at hjælpe dig, med at finde netop det du søger. Vi håber de kunder, der måtte handle ved os, vil opleve noget af dette under deres kontakt med os.

Nyttige sider :
Tilmeld nyhedsbrev
Black Friday
Cyber Monday
Just-Kids Rabatkoder