gap 30px

Lidt om Just-kids.dk

Just-Kids børnetøj har base i Aalborg. Efter flere år med butik i Aalborg Storcenter har vi nu valgt at satse 100% på vores webshop.

Det vil sige at vores fysiske butik med børnetøj i Aalborg Storcenter er lukket, men du er altid velkommen til at afhente din bestilling fra webshoppen på vores lager-adresse i Aalborg SV.

Når du bestiller på Just-Kids, har du således mulighed for at vælge afhentning i 9200 Aalborg SV eller GRATIS levering fra 399 DKK med Postnord / GLS.

Har du brug for hjælp til dit køb, yderligere oplysninger om varen eller andet, så kan du altid ringe til os på 93900703 eller sende en email til kontakt@just-kids.dk.

Hos os finder du bla. Mærkerne Hummel, Petit By Sofie Schnoor, MarMar Copenhagen, Koin, Little Pieces, LP Boys, Danefæ, Molo, Tumble n´dry, Smallstuff, Fjällräven, Sebra, Wheat, Sofie La Girafe og mange andre lækre mærker. Vi sælger både sko, tasker, strømpebukser, interiør og accessoirers.

Lysten og motivation for etablering af Just Kids samt just-kids.dk blev forstærket igennem et større kendskab og passion for mode til børn.

Igennem de sidste par år er der blevet sat mere fokus på, at vores børn også gerne må gå i smart og moderigtigt tøj, ligesom vi voksne, og tøjet skal kunne holde til lidt af hvert, da det er vigtigt at vores børn føler sig godt tilpas i tøjet, og ikke bliver hæmmet i deres bevægelighed, således at de stadig kan være BØRN med store bogstaver.

Vores webshop håber vi, at I finder meget overskuelig og et hyggeligt sted at besøge. Vores høje servicegen er en selvfølge hos os, og hvor vi altid står til rådighed med at hjælpe dig, med at finde netop det du søger. Vi håber de kunder, der måtte handle ved os, vil opleve noget af dette under deres kontakt med os.

Nyttige sider :
Tilmeld nyhedsbrev
Black Friday
Cyber Monday
Just-Kids Rabatkoder
Nye produkter på vej

Vi sender varen så hurtigt som muligt. Det vil sige, at hvis vi modtager bestillingen inden kl. 16, afsender vi normalt samme dag.

Du vil få besked pr. email, når pakken er afsendt.

Vi bruger godkendt og sikker betalingsløsning fra QuickPay, hvor du kan anvende blandet andet VISA/Dankort, Mastercard, MobilePay, ViaBill m.m.

Ja, vi vedlægger en faktura / kvittering i kassen, inden vi afsender din bestilling.

Du vil få besked pr. email med oplysninger om pakkens track & trace nummer, når din pakke er afsendt.

VIGTIG INFORMATION

HANDELSBETINGELSER

FORTRYDELSESRET

REKLAMATIONSRET