Vi sender som normalt

Just-Kids er beliggende i det sydlige opland til Aalborg og vi er derfor IKKE omfattet af den omfattende Nordjyske Covid-19 nedlukning i november.

Vi sender derfor pakker alle hverdage som normalt og du kan regne med dag-til-dag levering.

Levering til de 7 lukkede kommuner i Nordjylland

Bor du i en af de syv kommuner i Nordjylland, som er under Covid-19 nedlukning, kan du stadig bestille og få leveret din pakke.

Postnord melder om at der kan være en lille ekstra leveringstid, grundet omstrukturering af kørsel og medarbejderne i Nordjylland.

Du kan med fordel vælge pakken med omdeling og skrive i kommentarfeltet, hvis pakken f.eks. må sættes på din adresse uden kontakt.

Resten af landet kan fortsat regne med dag-til-dag levering.

 

Handel børnetøj trygt og sikkert på nettet hos Just-kids

Vi tager den nye Corona virus seriøst og følger alle myndighedskrav og anbefalinger.

Vores statsminister Mette Frederiksen anbefaler, på et pressemøde den 17. marts, at vi alle handler så meget på nettet som muligt, for at undgå smittespredning af virus i butikkerne.

Hos Just-kids kan du trygt og sikkert handle børnetøj uden risiko for Corona / Covid 19 virus. Vi skal alle passe på hinanden og os selv i denne tid.

Vi sender pakker alle hverdage som normalt.

 

Levering inden jul

Vi anbefale at du bestiller senest mandag 21. december, for at være sikker på levering inden jul.

Alle postbutikker og pakkeshops har åbent længe både den 22. og 23. december.

Hele december afsender vi pakker 6 dage om ugen inkl. søndag.

Du er naturligvis også altid velkommen til selv af afhente din bestilling på vores adresse i Aalborg SV, helt frem til den 24. december.

 

Hår du spørgsmål til levering, afhentning eller andet, er du altid velkommen til at kontakte Just-kids kundeservice pr. telefon eller email.

Just-Kids logo